Overvej dit regime for at få montør

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Fart

Min første begivenhed var en Tough Guy race i 2010, siger 25-årige Jon Albon. Hans motiv var ikke at blive en mester. Det lød bare lidt sjovt fordi det ikke var et standard løbende løb - du var nødt til at hoppe over og krybe under ting. Jeg så det som en test af hvor hårdt jeg var. Jeg begyndte en hel vej tilbage, men jeg formåede at lave nogle få steder i det første løb. '

Det var dog klart, at bare at være en god løber var det ikke nok. "Jeg gjorde det meget godt i løb," siger den engelskbaserede englænder. "Men jeg blev meget kold og bremset af forhindringerne." Albon sluttede 76. Hans næste løb var den langt mindre konkurrencedygtige Wolf Run, som han vandt ret let og fortsætter med at vinde flere flere løb. Da han startede, siger han, "du kunne bare løbe og vinde. Men sporten er blevet meget mere konkurrencedygtig siden da. «Han vidste, at han havde brug for at gøre sit spil, hvis han ønskede at blive ude foran.

Albon var tilfreds med sin fart - som han holdt op med at løbe og cykle - men vidste, at hans grebstyrke var at lade ham falde. "Jeg tilføjede bouldering sessioner til min træning," siger han. 'Klatring gjorde en enorm forskel for mine løb. Folk tror, du har brug for styrke til at komme over forhindringerne, men det er styrken i dine fingre, der går først. '

Og mens Albons fodhastighed var god, indså han, at stilen med at løbe i forhindringsløb er forskellig fra det stabile tempo, der findes i 10K eller maraton. 'Orienteering er en lignende type løb,' siger Albon. "Stop-start naturen at skulle løbe gennem skoven og bremse for at se på dit kort egner sig til forhindring."

Forandringen i forberedelsen blev afbetalt. Albon vandt hvert eneste forhindringsløbet løb ind i 2014, der blev OCR World Champion og Spartan World Champion i processen. Dette år? Mere af det samme. Tid til at blive endnu hårdere.

Erfaringer

Du skal ikke bekymre dig om vægte

Du kan få al den styrke du har brug for fra kropsvægt øvelser. Under træningskørsler til Tøve Mudder skal du gøre 10 pund hvert 2 km for at forberede sig på løbets startstart.

ANBEFALET: Tøff mudderuddannelsesplan

Optag din træning

Download social fitness app Strava for at overvåge dine sessioner. Det giver dig mulighed for at dele dine løbs- og cykelruter online såvel som se andre folks, så du kan se, hvordan du måler ved sammenligning.

Gå ud og løb

Fokuser ikke kun på hindringerne. Gå hill løbe - en 2010 undersøgelse i Medicin og videnskab i sport og motion fandt ud af, at løbere, der varierede deres tempo på forskellige gradienter, havde et mere ensartet niveau af iltforbrug, så de kunne fortsætte i længere tid.